Сникерс колач- рецепт
- Састојци за сникерс торту
5 јаја
шећер
чоколада
путер
брашно
пудинг
кикирики
Припрема:
бисквит:
5 беланаца умутити у чврсто стање па додати 10 кашика шећера 1 кашику уља 1 кашичицу чоколаде у праху 3 кашике брашна 100гр крупно сецканог кикирикија и пола кесице прашка за пециво. Кору пеци на 180 степени око 25 минута
крема :
5 жуманаца 5 кашика шећера 1 пудинг од карамеле и 100гр насецкане чоколаде размутити са 100гр млека па то скувати у 350 гр млека .
Охладити фил па у охлађен фил додати 200гр пенасто умућеног путера .
На охлађену кору ставити крем затим на крем ставити 200гр крупно сецканог кикирикија и ставити чоколадну глазуру која се прави од 100гр чоколаде отопљене на лаганој ватри у коју је додато 50гр путера, 1 кашика, уља 1 кашику млека и 2 кашике прах шећера.
Посути сецканим кикирикијем .
Нема коментара:
Постави коментар