уторак, 25. фебруар 2014.

Сникерс колач- рецепт


  • Састојци за сникерс торту

    5 јаја
    шећер
    чоколада
    путер
    брашно
    пудинг
    кикирики
    Припрема:
    бисквит:
    5 беланаца умутити у чврсто стање па додати 10 кашика шећера 1 кашику уља 1 кашичицу чоколаде у праху 3 кашике брашна 100гр крупно сецканог кикирикија и пола кесице прашка за пециво. Кору пеци на 180 степени око 25 минута
    крема :
    5 жуманаца 5 кашика шећера 1 пудинг од карамеле и 100гр насецкане чоколаде размутити са 100гр млека па то скувати у 350 гр млека .
    Охладити фил па у охлађен фил додати 200гр пенасто умућеног путера .
    На охлађену кору ставити крем затим на крем ставити 200гр крупно сецканог кикирикија и ставити чоколадну глазуру која се прави од 100гр чоколаде отопљене на лаганој ватри у коју је додато 50гр путера, 1 кашика, уља 1 кашику млека и 2 кашике прах шећера.
    Посути сецканим кикирикијем .

Нема коментара:

Постави коментар